IBO MHI 1300 PC-15

IBO MHI 1300 PC-15

Ofertele pentru produsul

 

IBO MHI 1300 hidrofor PC-15 set Hidrofor

781,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
ibo-pompa.ro
Descrierea produsului
Datorita performantelor acestei pompe, d omeniul de aplicare e mare, de exemplu: case de vacanţă mari, pensiuni, case particulare, duplexuri, în industria de construcţii şi in  agricultură,   la sistemele de irigaţii. Motorul este prev ăzut cu protectie la suprasarcin ă, integrat ă.
Este o pomp ă  multietajat ă  foarte silentioas ă , avand in dotare 5 rotoare fabricate materiale compozite denumite "Noryl". Acesta material este compus din  polifenilen eter (PPE) si polipropilena (PP) , este un tehnopolimer olefinic termoplast care combina fluiditatea si rezistenta chimica ale PP cu performanta la temperatura ridicata, duritatea de suprafata si rigiditatea PPE-ului. La deschiderea robinetului  presostatul electronic  sesizeaz ă  sc ă derea presiunii din instala ţ ie  ş i porneste automat pompa, iar la închiderea robinetului presiunea din instala ţ ie cresc â nd  ş i ating â nd valoarea setat ă  din fabric ă , presostatul decuplează pompa automat. Este dotată cu protec ţ ie contra funcţionării în gol a pompei. In caz de penurie, pompa se decuplează automat protejând astfel defectarea motorului. Diametrul racordului este de 1 x 1. Se poate folosi până la presiuni de 10 bari, la un amperaj maxim 10A.
Denumiri similare la Hidrofor IBO MHI 1300 PC-15: MHI 1300 PC 15, MHI1300PC15, MHI1300PC-15
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.